Begeleiding op maat

Binnen het geboortecentrum hebben we hier aandacht voor binnen de spreekkamer en door gezamenlijke zwangere besprekingen (eerstelijns en tweedelijns verloskundigen en gynaecologen).

Ben je zwanger en sta je onder controle in ons ziekenhuis?
Iedere zwangere krijgt unieke zorg, met als basis ons document (pdf) zorgpad zwangerschap. Een zorgpad is een overzicht van wie op welk moment welke zorg geeft. De zwangere kan in het zorgpad zien wat zij aan zorg kan verwachten.

Tijdens de bevalling streven we ernaar dat je zo veel mogelijk dezelfde gezichten ziet en rekening te houden met jouw geboorteplan, zodat je vol vertrouwen kunt bevallen. 

 

Alle deskundigen staan samen voor je klaar!

Binnen het geboortecentrum werken meerdere disciplines, zoals: eerstelijns verloskundigen, kraamverzorgenden, tweedelijns verloskundigen, verloskunde artsen, gynaecologen, verpleegkundigen en kinderartsen van het IJsselland Ziekenhuis.
Zij werken intensief samen.

Het medische team van Geboortecentrum IJsselland begeleidt jou en je partner op de polikliniek en tijdens de bevalling als daar een medische indicatie voor is. Maar je kunt ook poliklinisch bevallen met je eigen verloskundige binnen ons geboortecentrum.

Pijnstilling tijdens de bevalling

Mocht je tijdens de bevalling pijnstilling wensen, dan is het belangrijk om te weten dat dit in Geboortecentrum IJsselland 24 uur per dag beschikbaar is.

Altijd samen!

Wij als geboortecentrum vinden het belangrijk dat jullie je in het Geboortecentrum IJsselland zoveel mogelijk thuis voelen. De luxueuze kraam- en couveusesuites zijn huiselijk ingericht. Bovendien kan je partner blijven slapen, zodat jullie als gezin kunnen genieten van die eerste bijzondere momenten. Ook als je baby extra zorg nodig blijkt te hebben!

Contact

Afspraken polikliniek
(010) 258 5920

Niet dringende afspraken/telefonisch spreekuur
(010) 258 3083
ma t/m vrij 09.30-10.00 uur

Spoednummer Geboortecentrum
(010) 258 5463

Volg Geboortecentrum IJsselland ook op Facebook en Instagram