Fotoboek Geboortecentrum

Wanneer u in het geboortecentrum gaat bevallen wilt u graag zien hoe het centrum er uit ziet en welke voorzieningen er zijn.

Omdat wij de vrouwen en baby's die op de kraamafdeling liggen niet tot last willen zijn, is het helaas niet mogelijk rondleidingen op deze afdeling te organiseren.

Drie mooie fotoboeken

Wilt u een eerste indruk? Dan nodigen wij u uit onderstaande fotoboeken eens door te bladeren.

Fotoboek Geboortecentrum

Door middel van het fotoboek Geboortecentrum IJsselland hopen we u een indruk te geven hoe het er in het centrum aan toegaat en welke voorzieningen aanwezig zijn.

            

            

Fotoboek kinderafdeling

Als u tijdens uw zwangerschap wordt opgenomen, is de kans groot dat uw baby na de geboorte tijdelijk wordt opgenomen op de kinderafdeling.

Een eerste bezoek aan uw baby op de kinderafdeling kan veel indruk maken. Daarom is er een fotoboek van de kinderafdeling samengesteld.

De inhoud van het fotoboek:

  • Een aantal foto's aan van de couveusekamer en de warmtekamer.
  • U krijgt kort uitleg over de (bewakings)apparatuur waar u mee te maken kunt krijgen.
  • De mogelijkheid bestaat vanuit huis contact te leggen met uw baby op de couveusekamer.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het bekijken van deze fotoboeken nog vragen, dan beantwoorden de medewerkers van de kinderafdeling, het Geboortecentrum of afdeling Patiëntenvoorlichting deze graag! 

Inschrijven voor een (poliklinische) bevalling

U kunt zich rechtstreeks inschrijven voor een (poliklinische) bevalling in het IJsselland Ziekenhuis via het intake formulier.