Informatieavonden over borstvoeding

Ongeveer 1 maal per maand vindt in het IJsselland Ziekenhuis een informatieavond plaats over borstvoeding. De voorlichting wordt gegeven door een lactatiekundige.

Tijdens deze avonden krijgt u informatie over het geven van borstvoeding en over de werkwijze en begeleiding van borstvoeding in het IJsselland Ziekenhuis. Natuurlijk kunt u ook terecht met al uw vragen.

We zien u graag op een van de informatieavonden!

Tijd:       van 19.30 - 20.30 uur
Plaats:   Eudokiazaal, IJsselland Ziekenhuis (houdt u er rekening mee dat de loopafstand naar deze zaal wat verder weg is).
Kosten:  gratis

Inhoud en data - update i.v.m. het coronavirus

In verband met het coronavirus zijn de informatieavonden op 26 maart en 7 mei vervallen.

Met het document Informatie borstvoeding willen we u toch van informatie voorzien, zodat u zich thuis kunt voorbereiden op het geven van borstvoeding en kolven.

U kunt zich op dit moment niet inschrijven voor één van de informatieavonden. Wij vragen u vanaf 2 juni de afdeling Patiëntenvoorlichting te bellen of te mailen. Zij kunnen u inschrijven voor de bijeenkomst in juni of later in het jaar. Of de bijeenkomst in juni doorgaat, hangt af van de maatregelen die op dat moment gelden.

Informatieavonden in 2020 (van 19.30-20.30 uur):

 • Donderdag 11 juni 2020
 • Donderdag 16 juli 2020
 • Donderdag 20 augustus 2020
 • Donderdag 24 september 2020
 • Donderdag 29 oktober 2020
 • Donderdag 3 december 2020

De avond bestaat uit een presentatie en video's over de praktische aspecten van het geven van borstvoeding. Natuurlijk kunt u hier ook met uw vragen terecht. Na afloop horen we graag wat u van de avond vond (evaluatieformulier informatieavond borstvoeding).

  Informatie en inschrijven

  Voor informatie en/of inschrijving kunt u terecht bij de afdeling Patiëntenvoorlichting: telefonisch  (010) 258 5137.

  Inschrijven kan ook middels het digitaal aanmeldformulier Aanmelden informatieavond