Ervaringen van patiënten

Via Zorgkaart Nederland kunnen patiënten geleverde zorg beoordelen. Op deze pagina vindt u een aantal positieve ervaringen van patiënten over de orthopeden van het IJsselland.

Over dokter Van Geene

Nam alle tijde om de beelden te vergelijken, te overleggen wat mijn mogelijkheden zijn en wat hij nog verwacht op zijn vakgebied. Grote klasse om zo open/vrij met een expert te kunnen overleggen over je eigen situatie en de mogelijkheden. Kwam ook met een aantal adviezen die ik ter harte zal nemen.
 

Over dokter van Noort

Zeer vriendelijke en uiterst deskundige dokter, legt alles duidelijk uit, neemt je mee in de beslissing. Neemt goed de tijd voor je. Ik had direct vertrouwen in deze arts, die een volledige knieprothese bij mij ingebracht heeft.

 

Over dokter Boetes

Heel tevreden over behandeling en resultaat. Na bijna 6 jaar op orthopedische schoenen te hebben gelopen en veel pijn, kan ik nu weer goed en zonder pijn met gewone schoenen lopen.

 

Over dokter Ten Holder

Zeer tevreden over dr. Ten Holder. Kundige arts. Luistert goed. Legt alles goed uit. Te begrijpen voor iedereen. Blij mee!!

 

Over dokter Doyer

Vriendelijke, vertrouwenwekkende dokter, die zijn vak verstaat en ook na de ingreep aandacht heeft voor zijn patiënten.