1000e baby 2021 geboren in Geboortecentrum IJsselland

Zondagochtend 1 augustus is de 1000e baby van 2021 in Geboortecentrum IJsselland geboren! Het jongetje heet Stigr en is het vierde kindje voor de familie Van Beelen uit Rotterdam.

Namens het Geboortecentrum IJsselland werden een knuffel en een mooi boeket aan de trotse ouders uitgereikt. De ouders dankten de medewerkers van het Geboortecentrum hartelijk voor de goede zorg!

We feliciteren het gezin van harte met de geboorte van Stigr en wensen ze héél veel geluk en gezondheid met elkaar.

De 1000e baby kondigde zich dit jaar maar liefst anderhalve maand eerder aan dan in 2020. Een teken dat ouders graag willen bevallen in ons mooie en nieuwe Geboortecentrum, dat beschikt over zeer luxueuze verloskamers, kraamsuites en couveusesuites. Zo bieden wij een warm welkom in een huiselijke sfeer met frisse kleuren, stijlvolle meubels en foto’s aan de muur van de volledig nieuw ingerichte suites, met een persoonlijke benadering en professionele begeleiding.

Op de foto:
Vooraan van links naar rechts: de trotse ouders met zoontje Stigr, achter vlnr. eerstelijns verloskundige E.M. van Delft, verpleegkundige C. Spierings en gynaecoloog M. van Oostwaard.