Aanscherping bezoekregels met ingang van 17 november

Vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen worden met ingang van woensdag 17 november 2021 de bezoekregels voor opgenomen patiënten in ons ziekenhuis weer aangescherpt.
Dit houdt in dat elke patiënt per dag maximaal twee bezoekers mag ontvangen tijdens de reguliere bezoektijden. Voor sommige afdelingen waaronder de corona afdelling gelden afwijkende bezoektijden.

Bezoekerspas
Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, krijgt elke bezoeker per woensdag 17 november een bezoekerspas. Er zijn twee  bezoekerspassen per dag per patiënt beschikbaar. Kinderen worden ook als bezoeker meegeteld, ongeacht leeftijd.

Hoe werkt dit?
De bezoekerspas wordt uitgereikt aan bezoek bij de hoofdingang van ons ziekenhuis. Het bezoek noemt de naam, het kamernummer en het bednummer van de patiënt en ontvangt van ons een pas. Op deze bezoekerspas worden de naam, het kamernummer en het bednummer van de patiënt vermeld. Vervolgens kan het bezoek met de bezoekerspas naar de betreffende afdeling. Alleen bezoekers met een bezoekerspas worden toegelaten op de verpleegafdeling. Voor patiënten is het daarom belangrijk hun bezoek te laten weten op welke afdeling, kamer en in welk bed ze liggen.

Ingang Capelse zijde beperkt open
De ingang (draaideur) aan de Capelse zijde is met ingang van woensdag 17 november op doordeweekse dagen vanaf 14.30 uur gesloten.
In het weekend is de Capelse ingang gesloten van vrijdag 14.30 uur tot maandag 08.00 uur.

De hoofdingang aan de Rotterdamse zijde is dagelijks geopend van 06.30 - 23.30 uur.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.