Open dag zaterdag 17 maart: Hier gaat het om u.

Saturday, 10 March 2018

Op zaterdag 17 maart as. opent het IJsselland Ziekenhuis van 10.00 – 15.00 uur zijn deuren voor bezoekers. Dit in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Het thema van de open dag is: Hier gaat het om u. 

Informatiemarkt en rondleidingen
Bezoekers krijgen de kans om achter deuren te kijken waar men bijna nooit komt. Zo kan de bezoeker op de informatiemarkt een korte gehoortest doen, de bloeddruk laten meten en leren reanimeren. Daarnaast zijn er rondleidingen waarbij de bezoeker een kijkje achter de schermen kan nemen van de ziekenhuiskeuken, de nieuwe dagverpleging, de operatiekamers en nog veel meer. Het laboratorium en de Centrale Sterilisatie Afdeling (waar chirurgische instrumenten worden gereinigd) zijn vrij toegankelijk tijdens de open dag. Rijndam Revalidatie zal ook zijn deuren openen voor het publiek.

Kinderactiviteiten
Natuurlijk vergeten we de kinderen niet! Zo is er een speurtocht, kunnen ze geschminkt worden én op de foto als dokter of zuster.

Week van Zorg en Welzijn
Van 12 t/m 17 maart vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisatie in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Kijk voor meer informatie op weekvanzorgenwelzijn.nl