Unieke kans! Een kunstwerk uit de kunstcollectie van het IJsselland Ziekenhuis

Wednesday, 31 October 2018

Het IJsselland Ziekenhuis biedt u op 12 november 2018 van 11.00 uur tot 17.00 uur een unieke kans om een kunstwerk te kopen uit de monumentale kunstcollectie. Het gaat om schilderijen die de Kunststichting van het ziekenhuis door de jaren heen met zorg heeft aangekocht.

Deel collectie komt vrij
In de afgelopen 25 jaar is een imposante collectie opgebouwd vanuit de gedachte dat kunst een helende werking heeft en het welzijn van mensen bevordert.
Door de verbouwing van het IJsselland Ziekenhuis komt nu een deel van de collectie vrij die geen bestemming meer in het ziekenhuis zal krijgen. Daarom stelt de Kunststichting zowel medewerkers als patiënten en andere geïnteresseerden in de gelegenheid om schilderijen uit deze collectie voor een zeer schappelijke prijs te kopen.
Iedere bijdrage komt geheel ten goede van de Kunststichting om in de toekomst een nieuw kunstproject te starten in het ziekenhuis.

Wordt u de gelukkige eigenaar van een schilderij? Breng dan op 12 november een bod uit!
De schilderijen worden op die dag van 11.00 – 17.00 uur tentoongesteld in een gang die grenst aan de centrale hal van het ziekenhuis. U volgt hiervoor route 47 – 49 (voormalige polikliniek neurologie).
Bij aankoop van een kunstwerk vragen wij u het werk direct met uw pinpas af te rekenen en mee naar huis te nemen. Contante betalingen zijn helaas niet mogelijk.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Wilma Timmermans, tel 010 -258 5560.

Kunststichting IJsselland Ziekenhuis