17 november Wereldprematurendag

Thursday, 1 November 2018

Binnenkort is het weer Wereld Prematuren Dag. Komen jullie deze speciale dag met ons vieren?

Wij zijn benieuwd hoe groot jullie kleintje is geworden. Wij zorgen voor een drankje en iets lekkers. Oudere broertjes en zusjes zijn welkom. Zij kunnen knutselen of lekker spelen. Voor de kleintjes is er een leuke early learning workshop. Deze gezellige activiteit is gericht op de ontwikkeling van de zintuigen, samen spelen, quality time, maar het allerbelangrijkste hierbij is om heel veel plezier te beleven!
Natuurlijk is er ook gelegenheid om met andere ouders, de kinderverpleegkundigen, lactatiekundige en een kinderarts na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Wanneer: Zaterdag 17 november 2018
Inloop vanaf 13.30 uur, einde 15.30 uur of eerder als je kind moe wordt. De workshop voor ouder en kind start om 14.00 uur en duurt ongeveer 25 minuten. Er is een kunstzinnig therapeut aanwezig om met oudere kinderen een herfstkaars te versieren met gekleurde bijenwas.
Waar: Kinderafdeling van het IJsselland Ziekenhuis, 3e verdieping, afdeling D3 Voor wie: Alle ouders en hun te vroeg, te klein of ziek geboren kind. Broertjes en zusjes zijn welkom. Deelname is gratis.

Kom je? Dan graag opgeven via e-mail: prevos@ysl.nl