Golfdag voor de coldcap!

Op donderdag 30 september 2021 organiseert de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis twee evenementen: een Golf Wedstrijd en een Golf Clinic!

Met de opbrengst van deze dag schaffen de Vrienden een Coldcap voor het IJsselland Ziekenhuis aan. Een coldcap is een hoofdhuidkoeling bij chemotherapie waardoor er aanmerkelijk minder haaruitval ontstaat.

Golf wedstrijd
Vanaf 12.00 uur ontvangen wij u voor een lunch, waarna u om 13.00 uur de baan op gaat. Deelname per flight (4 pers.)zijn € 800,-.

Golf Clinic
Vanaf 14.00 uur ontvangen wij u voor een late en lichte lunch waarna u om 15.00 uur de clinic speelt. Deelname clinic per persoon is € 150,-.

Vanaf 17.00 uur is er voor beide groepen een drankje en om 18.30 uur is het afsluitende diner met prijsuitreiking. Beide evenementen vinden plaats bij Golfclub Capelle aan de 's-Gravenweg 311 in Capelle aan den IJssel.

Aanmelden voor deze evenementen: Kom ook en doe mee!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar gabma@daasluis.nl of  wtimmermans@ysl.nl.  Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

De Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis bestaat uit mensen, bedrijven en organisaties die financieel bijdragen aan projecten die het verblijf in het ziekenhuis of de nazorg na een ingrijpende ziekte draaglijker maken.
Om deze doelstellingen te verwezenlijken organiseren de Vrienden evenementen en andere funding acties zowel binnen als buiten het ziekenhuis.