Update 25 juni 2021

Afschaling maatregelen
Vanaf morgen, 26 juni, worden landelijk de coronamaatregelen versoepeld. Binnen het ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorgketen) is gekeken naar versoepelingen voor de ziekenhuizen. Hierbij informeren we jullie wat dit betekent voor ons ziekenhuis.

Vanaf zaterdag 26 juni geldt het volgende:

Mondkapjesplicht
Binnen ons ziekenhuis blijft de mondkapjesplicht gelden voor bezoekers en medewerkers. Dat wil zeggen dat wij en onze bezoekers een mondkapje moeten blijven dragen in het ziekenhuis en al onze buitenlocaties.

Bezoek patiënten
Het aantal bezoekers wordt verhoogd naar twee per dag na elkaar en de bezoekersregistratie met passen vervalt.

Thuiswerken
Mensen die een functie hebben waarbij thuis werken mogelijk is, blijven zoveel mogelijk thuiswerken. Minimaal 50%. Eventueel maatwerk kan besproken worden met de direct leidinggevende.

De komende weken worden nog meer maatregelen versoepeld of gewijzigd. We houden jullie hiervan op de hoogte via een corona update.

Vakanties
Het vakantieseizoen is inmiddels aangebroken en de meeste landen in Europa hebben de kleurcode geel. Het is fijn dat we weer kunnen reizen en op vakantie kunnen gaan.
De situatie kan natuurlijk veranderen. Waar moet je dan als medewerker op letten? Het antwoord op veel gestelde vragen vind je op IJsselWeb.