Zorg op afstand met BeterDichtbij!

We moet veel poliklinische afspraken in het ziekenhuis afzeggen in verband met het Coronavirus. Een deel van deze afspraken kunnen we op afstand verzorgen. Hier zetten we de app BeterDichtbij voor in.

Eenvoudig en veilig digitaal contact, ook vanuit huis

De digitale dienst BeterDichtbij maakt contact tussen zorgverleners en patiënten mogelijk. Zo kunnen zij contact met elkaar leggen wanneer ze dat zelf willen, en waar zij ook zijn. Bijvoorbeeld door berichten, foto’s en links met elkaar uit te wisselen, en indien gewenst ook op afstand te beeldbellen met elkaar. Patiënten gebruiken BeterDichtbij via een eenvoudige app, zorgverleners op een eigen webplatform. Veiligheid staat voorop, zo worden alle gegevens versleuteld verstuurd en kan registreren en inloggen altijd alleen na persoonlijke verificatie. BeterDichtbij voldoet vanzelfsprekend aan de AVG wetgeving en is NEN7510/ISO 27001 gecertificeerd.

We zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat alle specialismen zo snel mogelijk aan de slag kunnen met BeterDichtbij. U krijgt het via uw zorgverlener te horen als u in aanmerking komt voor zorg op afstand. De polikliniek zal in dat geval telefonisch contact met u opnemen.