Samenwerking met Lelie zorggroep

Samenwerken aan de juiste zorg op de juiste plek in Kralingen

Betere zorg voor elke patiënt. Dichtbij huis. Zonder dat iemand steeds weer bij een ander loket moet aankloppen voor zijn zorg. Daarvan dromen Lelie zorggroep en het IJsselland Ziekenhuis die sinds begin 2020 intensief samenwerken. De eerste stap in die samenwerking vinden we in de start van Polikliniek Kralingen in verpleeghuis Pniël aan de Oudedijk. Bekijk de video over onze zorginitiatieven:

Verpleeghuis en revalidatiecentrum Pniël

Verpleeghuis Pniël is gelegen in het hart van Rotterdam Kralingen en biedt al 60 jaar zorg en aandacht, persoonlijk en op maat. Pniël biedt revalidatiezorg, behandeling, verpleging en ondersteuning aan eigen bewoners en aan wijkbewoners, met ook hoog specialistische zorg voor bijvoorbeeld mensen met ademhalingsproblemen.

Informatie over verpleeghuis Pniël

Wat betekent Pniël nog meer?

Bewoners en wijkbewoners zijn ook welkom in Pniël voor leuke activiteiten, eten in het restaurant, revalidatie en behandeling door bijvoorbeeld fysiotherapeut, diëtist of psycholoog.

Wat betekent Pniël nog meer voor de wijk en haar bewoners?

Video opening Polikliniek Kralingen

Op 1 juli 2021 is polikliniek Kralingen officieel geopend door demissionair minister van Medische Zorg en Sport Tamara van Ark, samen met de bestuursvoorzitters van Lelie zorggroep en het IJsselland Ziekenhuis. Bekijk de video: