Verpleegkundige vervolgopleidingen

Wil jij als verpleegkundige leren en werken in een dynamische omgeving in complexe zorgsituaties, dichtbij de patiënt? Welkom in het IJsselland Ziekenhuis!

Patiënten kunnen op een bepaald moment intensieve verpleegkundige zorg nodig hebben. Op de afdelingen Intensive Care, Cardiac Care, Spoedeisende Hulp, maar ook op Verloskunde, Oncologie, Kindergeneeskunde, Neurologie en Geriatrie werken verpleegkundigen die gespecialiseerde verpleegkundige zorg kunnen bieden in complexe situaties.

De verpleegkundigen die op deze afdelingen werken hebben hiervoor een verpleegkundige vervolgopleiding gevolgd. Zij beschikken over competenties zoals zorgvuldig observeren, snel een afweging maken, beslissingen nemen en adequaat handelen in stressvolle of complexe situaties. Daarnaast werken ze samen met medisch specialisten, paramedici en collega's van medisch ondersteunende afdelingen.

De opleidingen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis! Klik hieronder op de Verpleegkundige Vervolgopleiding van jouw interesse:

De Verpleegkundige Vervolgopleidingen volg je via het werken-leren traject. Je hebt een arbeidsovereenkomst met het IJsselland Ziekenhuis voor het praktijkdeel van de opleiding.

Solliciteren

Open solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Stuur je brief en cv in een Word of PDF document mee als bijlage. Actuele vacatures voor leerplaatsen verpleegkundige vervolgopleidingen vind je bij vacatures.

 

Contact

Meer informatie over de inhoud van de opleiding en startmomenten kun je aanvragen bij het leerhuis: leerhuis@ysl.nl