Opleiding tot verpleegkundige: gecombineerde route BOL-BBL

In september 2020 start bij het Albeda College de 4-jarige opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 via de gecombineerde route BOL-BBL. Bij deze opleidingsvariant volg je de eerste twee leerjaren een BOL-route, daarna ga je over in een BBL-traject, waarbij je twee dagen per week naar school gaat. De rest van de week werk je in de praktijk. Het IJsselland Ziekenhuis biedt een aantal plaatsen aan waar je het BBL-deel van de opleiding kunt uitvoeren.

Voor het volgen van deze gecombineerde opleiding meld je je aan voor de BOL-opleiding bij het Albeda College. Vervolgens bespreek je de mogelijkheden bij het Albeda College en doorloop je een intakeprocedure waarbij ook het IJsselland Ziekenhuis als je toekomstig werkgever al is betrokken.
Omdat het IJsselland Ziekenhuis jou garandeert dat je na het tweede jaar bij ons kunt komen werken (als BBL-student en mits je je opleidingstraject met voldoendes doorloopt) heeft het IJsselland Ziekenhuis een beslissende stem in het wel of niet aannemen van jou voor deze opleiding.

Je komt in aanmerking voor deze opleiding en route als je een diploma VMBO-Theoretische leerweg hebt.

Sollicitatie

Het BOL/BBL-traject voor 2020 zit vol. Begin 2021 komt er een nieuwe vacature online voor de start van september 2021.