Collega's over het IJsselland

Waarom wij hier werken? Een warm welkom, korte lijnen, ruimte voor scholing en onderlinge verbondenheid met de afdeling. Laat je inspireren door de verhalen van medewerkers.

"Mensen beter maken, dat wil toch iedereen!"

Het bijzondere aan werken op de Spoedeisende Hulp is dat ik van tevoren nooit weet wat ik meemaak op een dag en wie ik ontmoet. Alle patiënten weten ook nog niet dat ze mij gaan ontmoeten. Dat maakt mijn werk afwisselend, speciaal en uitdagend. Ik heb de mooie en belangrijke taak om mensen te goed begeleiden en gerust te stellen.

Leerling-verpleegkundige Spoedeisende Hulp
"Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag zijn van dit ziekenhuis"

Als doktersassistente word ik gelukkig van tevreden patiënten. Ik heb vanuit mijn hart gekozen voor de zorg. Dus dat is echt waar ik het voor doe: voor een patiënt die goed geholpen is. Bij mijn andere functie word ik blij als de organisatie van bijeenkomsten naar tevredenheid is verlopen, het aanbod in ZorgDomein voor de huisarts goed vindbaar is, de inhoud klopt met de praktijk en de toegangstijden overeen komen met de werkelijke afspraakdatum.

Gespecialiseerd doktersassistente dermatologie en Coordinator ZorgDomein en huisartsen
"Ons cluster is net één grote familie"

Ik heb het erg naar mijn zin met mijn collega’s. De variatie in mijn werk is een goede tweede: geen dag is hetzelfde. Iedere dag loop ik tegen dingen aan die om aandacht en een oplossing vragen. Mijn absolute drijfveer daarin is om mijzelf en het werk elke keer te verbeteren.

Teamleider
"Verpleegkundige is het mooiste en meest afwisselende beroep dat er is"

Veel patiënten op de afdeling neurologie worden als gevolg van een herseninfarct geconfronteerd met een handicap. Ik vind het mooi om iemand te motiveren door te zetten en samen met het team nèt dat beetje extra doen waardoor het verblijf in het ziekenhuis minder vervelend wordt. Vooral de persoonlijke aandacht, hoe je als patiënt te woord wordt gestaan, hoe de maaltijd is verzorgd, dat maakt het verschil.

Verpleegkundige Neurologie
"Een bevalling is nooit vanzelfsprekend. Ik vind het iedere keer bijzonder dat ik erbij mag zijn."

Iedere dag weer probeer ik een bevalling goed te laten verlopen zodat mensen met een fijn gevoel kunnen terugkijken op hun kraamtijd. Zo’n tijd verloopt niet altijd zonder hobbels want op onze afdeling worden ook kindjes te vroeg of ziek geboren. Het belangrijkste vind ik om ouders vertrouwen te geven dat het goedkomt en een veilig gevoel dat hun kindje bij ons in goede handen is.

Gespecialiseerd verpleegkundige obstetrie, gynaecologie en high care neonatologie

Actuele vacatures