Aanmelden via zuilen in het ziekenhuis nu ook op poliklinieken en alle buitenpoliklinieken

Het IJsselland Ziekenhuis gaat het gebruik van digitale aanmeldzuilen uitbreiden. Op de hoofdlocatie en in Kralingen kon u zich al enige tijd via een zuil aanmelden; vanaf morgen kunt u op de poliklinieken in Krimpen en Nesselande ook van dit systeem gebruikmaken. Ook hoeft u zich op de hoofdlocatie niet meer aan de balie van de polikliniek te melden, maar gebruikt u uw ticket uit de aanmeldzuil hiervoor.

Wanneer u een afspraak heeft op de polikliniek Krimpen, Nesselande, Kralingen of MDL centrum, dan meldt u zich aan bij de digitale aanmeldzuil in de hal. U scant hier uw identiteitsbewijs en controleert of uw gegevens juist zijn. Vervolgens ontvangt u een ticket, waarmee u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich dus niet meer aan te melden bij de balie. Uiteraard kunt u hier nog steeds terecht voor vragen. Heeft u meerdere afspraken op één dag? Meldt u zich dan voor elke afspraak opnieuw aan.

Op de hoofdlocatie werken wij al enige tijd met aanmeldzuilen in de centrale hal. Wanneer u zich daar meldt, ontvangt u een ticket met een QR code. Vervolgens gaat u naar de polikliniek waar u uw afspraak heeft. Daar bevindt zich een tweede zuil, waar u uw QR code kunt scannen. Wij weten zo dat u gearriveerd bent. U kunt dan direct in de wachtkamer plaatsnemen. U hoeft zich dus niet meer bij de balie te melden. Komt u er niet uit? Vraag dan hulp aan een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten hoe u zich goed voorbereidt op een afspraak op de polikliniek en onze aanmeldwijze? Bekijk dan ons voorlichtingsfilmpje: https://bit.ly/3q4uX8Z