Fit over de finish!

Op zaterdag 9 april werden ruim 60 medewerkers van het IJsselland Ziekenhuis door juichende toeschouwers feestelijk onthaald bij de finish van de Wandelmarathon* op de Coolsingel!

Een paar mooie reacties van de deelnemers: "Samen, gezellig, sportief: dat is toch wel de kern van deze activiteit. Dat smaakt naar meer!“ En: Het is een stimulans om toch te bewegen, en het schept een band”.

Fit@Work
Het IJsselland deed mee aan de wandelmarathon om daarmee aandacht te geven aan het programma Fit@Work dat sinds dit jaar in het ziekenhuis draait. Met Fit@Work stimuleert het ziekenhuis dat medewerkers een gezonde geest in een gezond lichaam hebben, krijgen en houden.

Met dank aan Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis voor de loopshirts en aan Albron voor de mooie Fit@Work tasjes met catering voor onderweg.

* De wandelmarathon is door Nationale Nederlanden georganiseerd voor mensen die graag meedoen aan de marathon, maar die niet willen of kunnen hardlopen. Op de dag van de finish loop je gezamenlijk iets meer dan 2 km; in de weken hiervoor wandelen deelnemers op eigen gelegenheid - alleen of samen met een (wandel)groepje - 40 km, om zo de benodigde marathonkilometers te halen.