Generatie-fotowand Geboortecentrum IJsselland feestelijk onthuld!

Sinds anderhalf jaar heeft het IJsselland Ziekenhuis een prachtig nieuw Geboortecentrum, waar we  topfaciliteiten en deskundigheid bieden aan zwangere en barende vrouwen. Denk onder andere aan 24 uur mogelijkheid van pijnstilling, en op één van de zes verloskamers is het zelfs mogelijk om in bad te bevallen.

Eén van de belangrijkste eisen die we aan het Geboortecentrum hebben gesteld is ‘family centered care’, waarbij alle zorg gericht is op het hele gezin. Moeder en kind krijgen op dezelfde kamer zorg van zowel de verloskundige als verpleegkundige zorgverleners, en indien nodig ook van de kinderarts. 

Om ons mooie geboortecentrum compleet te maken, ontbrak alleen nog een mooie afbeelding bij de ingang in de wachtruimte. Hiervoor zijn in de loop der tijd vele ideeën bedacht en zijn we gezamenlijk tot het idee gekomen om 4 generaties af te beelden die zelf in de wachtruimte zitten. 

Eén van onze verpleegkundigen is recent bevallen van een tweeling en ze is samen met haar kinderen, moeder en oma gefotografeerd door fotograaf Lennard Busstra. We zijn erg blij met het resultaat. Het is een warme vrolijke fotowand geworden met foto’s van 4 prachtige generaties. Kom kijken!

Op dinsdag 26 juli is deze fotowand feestelijk onthuld. Tevens is op deze dag de nieuwe website van het Geboortecentrum gelanceerd, te vinden via www.ysl.nl/geboortecentrumijsselland.