Nieuw lid raad van bestuur per 1 september 2024

Per 1 september a.s. treedt Natasja Bovee toe tot de raad van bestuur van het IJsselland Ziekenhuis. Samen met Albert van Wijk (voorzitter) en Ruud Nellen (co-bestuurder) vormt zij vanaf deze datum het bestuur van het IJsselland Ziekenhuis.

Met de komst van Natasja is de verbreding, versterking en continuïteit van de raad van bestuur gewaarborgd. Albert van Wijk: ”We zijn blij dat Natasja ons bestuur met haar kennis en ervaring komt versterken. Met deze uitbreiding van de raad van bestuur zijn we klaar om de uitdagingen die we in de zorg zien het hoofd te bieden, zowel op zorginhoud als op bedrijfsvoering.”

“Haar ervaring in de zorg is voor ons een zeer welkome aanvulling. Met elkaar bouwen we verder aan het IJsselland Ziekenhuis waarin we onze patiënten kwalitatief goede zorg bieden die betaalbaar en toegankelijk blijft. Hierbij is en blijft samenwerking in onze regio belangrijk.”, aldus co-bestuurder Ruud Nellen

Op dit moment werkt Natasja als Divisiemanager Laboratoria, Apotheek en Biomedische Genetica bij UMC Utrecht. Zij heeft onder andere ruime ervaring in bedrijfsvoering, financiën en digitalisering in complexe organisaties.

Voorzitter van de raad van toezicht Hans van Sonderen ziet een goede match met de huidige raad van bestuur: “We zijn verheugd over de komst van Natasja. Met haar persoonlijkheid, kennis en werkervaring is zij een waardevolle aanvulling op de bestaande raad van bestuur. Wij wensen Natasja veel succes en werkplezier in haar nieuwe positie.”