Verbouwing SEH en Huisartsenpost: we vragen om uw input!

 

In het IJsselland Ziekenhuis wordt de spoedeisende hulp (SEH) en de huisartsenpost momenteel verbouwd. Op het nieuwe spoedplein zal in de toekomst sprake zijn van één balie voor huisartsenpost en SEH. Ook realiseren we hier een gezamenlijke nieuwe wachtkamer.

Om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de wachttijd zoveel mogelijk te minimaliseren, gaan de Huisartsenpost en de SEH nauwer met elkaar samenwerken.

Hoewel wij ons uiterste best doen om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken, kunnen we niet voorzien wat er aan urgente spoedvragen tussentijds binnenkomt. Hierdoor loopt de wachttijd soms op. We doen ons best doen om het u tijdens het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Om daaraan te kunnen voldoen, kunnen we uw input goed gebruiken. Vanaf oktober 2023 zal Floortje Hoogstede aanwezig zijn om u, als u dat wilt uiteraard, een aantal vragen te stellen over uw beleving van uw bezoek aan de SEH of de huisartsenpost. De resultaten van het onderzoek nemen we mee in de verdere realisatie van het nieuwe gezamenlijke Spoedplein.

Met uw inbreng kunnen de kwaliteit van zorg in het IJsselland Ziekenhuis nog verder verbeteren.