Parkeren bij het IJsselland Ziekenhuis

Bij het IJsselland Ziekenhuis geldt betaald parkeren op het gehele parkeerterrein.

Wat zijn de parkeerkosten?

Betaald parkeren geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ga naar de tarieven voor patiënten en bezoekers.

Hoe werkt het betaald parkeren?

Bij aankomst bij de slagboom drukt u op de knop en krijgt u een parkeerkaart. U parkeert uw auto en bewaart uw parkeerkaart. Wanneer u het ziekenhuis verlaat, gaat u eerst met uw parkeerkaart naar één van de betaalautomaten in de centrale hal, bij de uitgang van het Maag Darm Levercentrum of naar de uitgang van de Spoedeisende Hulp. De automaat geeft aan hoeveel u moet betalen. Na betaling heeft u 15 minuten om het terrein te verlaten. Bij de slagboom stopt u de kaart in de gleuf en de slagboom opent, waarna u kunt uitrijden.

De betaalautomaten in de centrale hal bevinden zich bij de ingangen. Bij deze automaten kunt u contactloos, met pinpas of met contant geld betalen. Bij de betaalautomaat bij de uitgang van het Maag Darm en Levercentrum en bij de uitgang van de Spoedeisende Hulp kunt u zowel contactloos als met uw pinpas betalen, niet met contant geld.

De hoofduitritten aan de Prins Constantijnweg en de uitrit bij de Watermolen zijn voorzien van een betaalmogelijkheid, zodat bezoekers en patiënten ook hier hun parkeerkaartje kunnen afrekenen. Er kan (contactloos) met pinpas worden afgerekend.

Kiss & Ride

Komt u alleen iemand afzetten of ophalen? Dan heeft u 20 minuten de tijd om het terrein weer te verlaten zonder eerst langs de betaalautomaat te gaan. In geval van twijfel adviseren wij u eerst langs de betaalautomaat te gaan voordat u het terrein verlaat.

Doorgangsroute omwonenden

Als omwonende kunt u het parkeerterrein van het ziekenhuis als doorgangsroute blijven gebruiken. Bij aankomst bij de slagboom drukt u op de knop en krijgt u een parkeerkaart. U kunt met deze parkeerkaart binnen 20 minuten het terrein, zonder af te rekenen, verlaten door de parkeerkaart aan de andere kant in de automaat te steken, waarna de slagboom opent.

Waar kan ik terecht voor vragen en bij storingen?

Voor vragen over parkeren en onverhoopte storingen kunt u terecht bij de afdeling Parkeerbeheer. De parkeerloge is gevestigd in de centrale hal van het ziekenhuis (aan de Capelse zijde). Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Parkeerbeheer via tel. (010) 258 5744 of via parkeerbeheer@ysl.nl.

Openingstijden afdeling Parkeerbeheer

De openingstijden van de afdeling Parkeerbeheer zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u bij elke betaalautomaat en bij de slagbomen een medewerker van Parkeerbeheer oproepen.