De orthopedisch chirurgen

Op deze pagina stellen de orthopedisch chirurgen zich aan u voor.

drs. B. Boetes

Ik ben opgeleid in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen en in het UMC St. Radboud te Nijmegen. Verder heb ik gewerkt in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem (de huidige Alysis Zorggroep).
Sinds 2008 werk ik weer in het IJsselland Ziekenhuis. In 1999 en 2000 was ik hier ook al werkzaam, maar toen bij de afdeling algemene chirurgie. Door mijn opleiding in de Sint Maartenskliniek heb ik heel veel ervaring op kunnen doen in ingewikkelde klachten van het steun- en bewegingsapparaat. Daarnaast heb ik ervaring op kunnen doen in de voet- en enkelchirurgie en de heup(revisie)chirurgie.

Aandachtsgebieden:

 • heupchirurgie/heupprothesiologie (inclusief voorste benadering)
 • heuprevisie chirurgie
 • voet- en enkelchirurgie (voet- en enkelspreekuur)

drs. D.J. Doyer

Ik ben opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Elisabeth Ziekenhuis Tilburg en in het Erasmus MC. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als chef de clinique in het Medisch Spectrum Twente, het Rijnstate Ziekenhuis en het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom.
Sinds 2014 ben ik werkzaam in het Havenziekenhuis en sinds 2017 werkzaam in het IJsselland Ziekenhuis en in polikliniek Kralingen.
Mijn aandachtsgebieden, naast de algemene orthopedie, zijn heup- en knieprothesiologie en voet- en enkelklachten.

Aandachtsgebieden:

drs. A.R. van Geene

Na het afronden van mijn opleiding in het OLVG en UMC Utrecht in 2016 ben ik mij verder gaan verdiepen in heup- en knieafwijkingen. Tijdens mijn vervolgopleiding (fellowship) heupprothesiologie in Isala Zwolle en knieprothesiologie in het Rijnstate Ziekenhuis heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van complexe heup- en knieafwijkingen, de behandeling van (prothese)infecties en herstelingrepen (revisie operatie). Bij het bepalen van het behandelplan hecht ik veel waarde aan de wens van de patiënt, om samen tot de juiste beslsissing te komen.

Na mijn fellowships ben ik werkzaam geweest in Noordwest Ziekenhuis Alkmaar en Den Helder. Sinds april 2021 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg binnen het IJsselland Ziekenhuis.

Aandachtsgebieden:

 • heupchirurgie/heupprothesiologie (inclusief voorste benadering)
 • heuprevisie chirurgie
 • kniechirurgie/knieprothesiologie

drs. E.J.T. ten Holder

Sinds 2004 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg. De opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik gevolgd in het AMC in Amsterdam en in Delft. Voor ik hier startte heb ik een extra specialisatie gevolgd in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.
In het IJsselland houd ik me bezig met de algemene orthopedie, traumatologie (botbreuken), gewrichtsprotheses en kijkoperaties, met name van de schouder.

Aandachtsgebieden:

 • heupprothesiologie
 • operaties van schouder en elleboog
 • sport-traumatologie

drs. E. van der Meij

Na mijn MBO- en HBO-opleiding laboratoriumtechniek heb ik geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Sinds 2018 ben ik orthopedisch chirurg. De opleiding heb ik gevolgd in regio Groningen. Na de opleiding heb ik een jaar een subspecialisatie gedaan in de kniepathologie in het Martini Ziekenhuis in Groningen en hierna heb ik bijna een jaar een subspecialisatie gedaan in de bovenste extremiteit in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum.

Sinds 1 december 2019 ben ik orthopedisch chirurg in het IJsselland ziekenhuis. Mijn aandachtsgebieden, naast de algemene orthopedie, zijn knie- en schouderpathologie en de kinderorthopedie.

Aandachtsgebieden:

 • kniechirurgie: sportletsels, prothesiologie en revisiechirurgie
 • operaties van schouder en elleboog
 • kinderorthopedie 

drs. A.P. van Noort-Suijdendorp

Sinds 1 februari 2012 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg in het IJsselland Ziekenhuis. Zowel mijn geneeskunde opleiding als mijn specialisatie heb ik gevolgd in de regio Leiden. Vanaf 2009 tot februari 2012 heb ik mij in kliniek Orthopedium uitgebreid gericht op de knie en heb ik mij in het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam toegelegd op de algemene orthopedie. Mijn speciale interesse betreft de knie en daarnaast de kinderorthopedie. Ik hecht veel belang aan een persoonlijke benadering van de patiënt, zodat de behandeling van het orthopedische probleem goed aansluit bij de persoonlijke situatie van de patiënt.

Aandachtsgebieden:

 • kniechirurgie: sportletsels, prothesiologie en revisiechirurgie
 • kinderorthopedie

Aandachtsgebieden:

 • heupchirurgie/heupprothesiologie (inclusief voorste benadering)
 • kniechirurgie/knieprothesiologie
 • voet- en enkelklachten (voet- en enkelspreekuur)