Ervaringen van patiënten

De ervaringen van dhr. Reyngoudt

Dhr Reyngoudt is patiënt in het IJsselland Ziekenhuis op de afdeling orthopedie. Met orthopedisch chirurg Evelien van der Meij ging hij een traject in voor zijn beide knieën: inmiddels is hij gerevalideerd én enthousiast over het resultaat.

Lees wat hij hierover vertelt.

De ervaringen van mw. Van der Heijden

Mevr. Van der Heijden is erg tevreden over orthopedie in het IJsselland Ziekenhuis. Zij heeft hier twee nieuwe knieën gekregen; 11 jaar na de eerste nieuwe knie werd zij ook aan haar andere knie geopereerd door orthopedisch chirurg Annemieke van Noort.

Hoe ging het allemaal?  

Beoordelingen op Zorgkaart Nederland

Via Zorgkaart Nederland kunnen patiënten geleverde zorg beoordelen. Op deze pagina vindt u een aantal positieve ervaringen van patiënten over de orthopeden van het IJsselland.

Over dokter Van Geene

Nam alle tijde om de beelden te vergelijken, te overleggen wat mijn mogelijkheden zijn en wat hij nog verwacht op zijn vakgebied. Grote klasse om zo open/vrij met een expert te kunnen overleggen over je eigen situatie en de mogelijkheden. Kwam ook met een aantal adviezen die ik ter harte zal nemen.
 

Over dokter van Noort

Zeer vriendelijke en uiterst deskundige dokter, legt alles duidelijk uit, neemt je mee in de beslissing. Neemt goed de tijd voor je. Ik had direct vertrouwen in deze arts, die een volledige knieprothese bij mij ingebracht heeft.

 

Over dokter Boetes

Heel tevreden over behandeling en resultaat. Na bijna 6 jaar op orthopedische schoenen te hebben gelopen en veel pijn, kan ik nu weer goed en zonder pijn met gewone schoenen lopen.

 

Over dokter Ten Holder

Zeer tevreden over dr. Ten Holder. Kundige arts. Luistert goed. Legt alles goed uit. Te begrijpen voor iedereen. Blij mee!!

 

Over dokter Doyer

Vriendelijke, vertrouwenwekkende dokter, die zijn vak verstaat en ook na de ingreep aandacht heeft voor zijn patiënten.

 

Over dokter Van der Meij

Deze zeer vakkundige dokter heeft echt kennis van zaken, is empatisch en kritisch. Wat ben ik blij met mijn nieuwe knie, kan echt alles weer en heb totaal geen beperkingen.