Aanmeldzuil

U meldt zich aan bij de aanmeldzuil in de centrale hal

U kunt zich aanmelden met een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort, id-kaart) en u kunt direct uw gegevens controleren. In het scherm verschijnt de afspraak en vervolgens wordt een dagkaart met QR-code geprint, met daarop vermeld de afspraak en het routenummer naar de polikliniek of afdeling.

Op de polikliniek vindt u een tweede aanmeldzuil. Hier kunt u uw QR-code scannen. Dan weten wij dat u gearriveerd bent. U hoeft zich niet meer te melden bij de balie.

Heeft u meer afspraken op één dag, dan moet u voor elke afspraak uw QR-code scannen. Dit geldt niet voor bloedafname of het inleveren van materiaal. Hier kunt u een volgnummer opvragen bij de zuil.

Afspraak kind
Komt u voor een afspraak met uw kind? Dan moet u ook het identiteitsbewijs van uw kind bij de zuil aanmelden. 

De identificatieplicht in de zorg stelt dat kinderen vanaf 0 jaar zich moeten kunnen identificeren in een ziekenhuis. Dat wijkt dus af van de ‘algemene’ identificatieplicht, waar de leeftijdsgrens op 14 jaar ligt. Daarom moet uw zoon of dochter ook een geldig identiteitsbewijs meenemen naar het ziekenhuis.

Opname
Komt u voor een opname in het ziekenhuis, dan hoeft u zich niet aan te melden bij de aanmeldzuil. U kunt meteen doorlopen naar de afdeling, als u weet waar u moet zijn, of u kunt zich melden bij de receptie.

Gegevens gewijzigd?

Zijn uw persoonsgegevens, huisarts of verzekering gewijzigd?
(meer informatie over doorgeven wijziging gegevens). Na aanmelding bij de aanmeldzuil kunt u uw gegevens laten wijzigen bij de balie in de centrale hal. U kunt uw gegevens ook zelf wijzigen via
Mijn IJsselland.  
De inschrijfbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 - 19.30 uur.