Stel zelf uw maaltijd samen

Bij opname ontvangt u een menukaart met een totaaloverzicht van het weekassortiment. Op de menukaart staan alle gerechten die gekozen kunnen worden tijdens het ontbijt, de lunch, de warme maaltijd én tussendoor.

Ontbijt en lunch

De facilitair medewerker komt zowel voor ontbijt als voor de lunch bij u langs. U kunt à la minute uw maaltijd samenstellen en kiezen uit het hele assortiment. Heeft u een dieet of allergie, dan zal de facilitair medewerker u helpen met het maken van een voor u passende keuze. Ook tijdens de diverse koffierondes gedurende de dag kan het assortiment van de broodmaaltijden worden geserveerd.

Diner

Het diner kunt u dagelijks zelf kiezen uit onze à la carte kaart. In de loop van de middag komt de facilitair medewerker uw bestelling opnemen. Voor het diner kunt u dagelijks kiezen uit een dagmenu, een dag-specialiteit, een maaltijdsalade of u stelt zelf uw maaltijd samen. De facilitair medewerker kan u adviseren en informeren bij uw keuze. Het door u bestelde diner wordt dagelijks vers bereid in onze eigen keuken.

Na uw diner serveren wij u een dessert, ook hierin heeft u dagelijks wisselende keuze.

Heeft u een opmerking, suggestie of compliment over onze maaltijdservice, dan hoort de facilitair medewerker dit uiteraard graag.