Stel zelf uw maaltijd samen

Bij opname ontvangt u een menukaart met een totaaloverzicht van het weekassortiment. Op de menukaart staan alle gerechten die gekozen kunnen worden tijdens het ontbijt, de lunch, de warme maaltijd én tussendoor.

De broodmaaltijd

U kunt uw broodmaaltijd zelf samenstellen via de broodserveerwagen. De voedingsassistent rijdt met deze wagen bij u langs. 

Heeft u een dieet, dan zal de voedingsassistent u helpen bij het maken van een goede keuze.

De warme maaltijd

Uw keuze voor de warme maaltijd kunt u vlak voor etenstijd (twee uur vantevoren) maken uit de menukaart. U kunt u iedere dag kiezen tussen een maaltijdsalade, een dagmenu of een dagspecialiteit. De voedingsassistent kan u adviseren en informeren bij uw keuze. Uw keuze wordt opgenomen met een tablet en digitaal aan de keuken doorgegeven. U krijgt de maaltijd aan bed uitgeserveerd.

Het dessert wordt in een aparte ronde, na de warme maaltijd, aangeboden.

Heeft u een opmerking of suggestie over de maaltijdservice die wij u aanbieden, dan kunt u dit melden bij de voedingsassistent.

Samen uit eten? Dat kan!

Rooming-in partners kunnen bij de receptie vouchers kopen voor ontbijt, lunch (beide €2,50) of diner (€5). Per patiënt is het voor één partner mogelijk om mee te eten gedurende een eetmoment op de afdeling.

Het is natuurlijk ook mogelijk om eten af te halen in de horeca. De receptie verstrekt maximaal twee vouchers per patiënt, per eetmoment.