De diëtist: specialist op het gebied van voeding

De diëtist heeft specifieke kennis over de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen in het menselijk lichaam. Doordat de diëtist over medische kennis beschikt kan zij u voorlichting en advies geven over de invloed van voeding op gezondheid en ziekte.

De diëtist is...

Praktisch

We zijn dé deskundige op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Maar óók een kenner als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat we u heel praktisch kunnen adviseren, met duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Persoonlijk

Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoontes, smaak en voorkeuren. We geven daarom altijd een dieetbehandeling op maat. U krijgt een persoonlijk advies met de begeleiding die bij u past. Alleen dan lukt het om zo'n advies ook op te volgen en uw eet- en leefpatroon aan te passen. 

Professioneel

Alleen iemand die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek heeft afgerond, mag zich 'diëtist' noemen. Wij zijn allemaal ingeschreven in het Kwaliteitsregister. Dat houdt in dat we ons vak goed bijhouden en kwaliteit leveren.

Een afspraak maken

Het paramedisch secretariaat is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.15 - 16.15 uur  op tel. (010) 258 5155.

Buiten kantooruren kunt u een voicemailbericht inspreken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.