Orthopedie IJsselland voor u

Orthopedie IJsselland behandelt afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat in algemene zin, èn bij alle leeftijden.

Onze orthopedisch chirurgen hebben zich tevens gespecialiseerd in speciale aandachtsgebieden.

Aandoening aan het steun- of bewegingsapparaat

Een aandoening aan het steun- of bewegingsapparaat kan in alle gradaties voorkomen: van "niet meer aan topsport kunnen doen" tot "niet meer (goed) kunnen lopen". Elke aandoening heeft per persoon ook weer een verschillend effect. Ieder stelt namelijk zo z'n eigen eisen aan zijn of haar lichaam.

Een verwijzing naar de orthopedisch chirurg komt vaak op een moment dat de aandoening ernstig genoeg is voor u of  ‘dat het maar niet over gaat’. Dan wordt samen met u gekeken welke oplossing het meest geschikt is voor uw aandoening, in uw specifieke situatie.

Volg ons op social media

Op Instagram posten we regelmatig vanuit Orthopedie IJsselland. Klik op het pictogram en volg ons! 

Sporten en bewegen

Orthopedisch chirurg Annemieke van Noort: “Het weekend is voor veel mensen tijd voor ontspanning en lekker sporten. Zelf was ik vorig weekend met mijn collega Evelien van der Meij wadlopen van Holwerd naar Ameland. Behoorlijk pittig, maar gelukkig hebben we de overkant gehaald zonder blessures. Sporten past goed in een gezond leven dus als er een blessure ontstaat, wil je graag snel en goed geholpen worden. Daarom kun je in het IJsselland Ziekenhuis snel terecht met sportblessures.”

Lees meer over ons sportspreekuur! 

Orthopedie IJsselland biedt: