De Maag-, Darm en Leverzorg van het IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis heeft al vele jaren een sterke reputatie op het gebied van MDL. De adherentie en het marktaandeel van MDL zijn aanmerkelijk groter dan die van de rest van het ziekenhuis.

Het IJsselland biedt een breed pakket op dit vakgebied en loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen.

Door specifieke kennis en ervaring kunnen ook minder vaak voorkomende en gecompliceerde ziektebeelden worden behandeld. Daarom investeren wij in goede faciliteiten voor u.

Het MDL centrum

Eind 2013 is het MDL-centrum geopend. Een gloednieuw gebouw dat is ingericht volgens de nieuwste inzichten. Patiënten kunnen in het nieuwe centrum voor bijna alle behandelingen en onderzoeken terecht. Voor de patiënt heeft het MDL centrum grote voordelen. Hij hoeft niet meer het hele gebouw door, maar vindt alles bij elkaar in één centrum.

Een patiënt die voor het eerst komt, kan zich in het centrum inschrijven. De patiënt komt hier voor het spreekuur op de polikliniek en voor endoscopisch onderzoek.
Patiënten die een roesje hebben gehad, kunnen wakker worden en bijkomen op de dagverplegingsunit met 20 bedden.
Alleen voor radiologie gaat de patiënt naar het hoofdgebouw.

Ga naar website Maag-. Darm- en Levercentrum

Centrum voor ColoProctologie

In 2014 is het Centrum voor ColoProctologie geopend. Het centrum heeft nieuwe voorzieningen en biedt de chirurgen een uitbreiding met twee behandelkamers, spreekkamer, verkoever en balie.
In het centrum kunnen patiënten terecht die klachten rondom de anus hebben.

Het Centrum voor ColoProctologie