Op weg naar het IJsselland Ziekenhuis

Een ziekenhuis is groot. Patiënten moeten vaak even zoeken en zich oriënteren op het terrein - vooral bij een eerste afspraak. Op deze website vindt u informatie, foto’s en plattegronden die hierbij kunnen helpen.

Naar het ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis is op verschillende manieren te bereiken. Uitgebreide informatie vindt u op de pagina’s: Bereikbaarheid, adres en route.

In het ziekenhuis

Binnen het IJsselland Ziekenhuis gebruiken we een zogenoemd ‘routenummer systeem.’ Dat betekent dat iedere polikliniek en iedere onderzoekafdeling (zoals de röntgenafdeling of de balie voor bloedafname) een uniek nummer in het ziekenhuis heeft. Wanneer u dit nummer blijft volgen, komt u op de plaats van bestemming.
U vindt het nummer van uw polikliniek en/of onderzoeksafdeling op de grijze borden direct bij de ingangen  in de hal van het ziekenhuis. 
U kunt het routenummer van uw bestemming ook op deze website opzoeken.

Gastvrouwen

Onze gastvrouwen en gastheren in de hal kunnen u altijd helpen bij het vinden van uw bestemming of bij andere vragen. Zij staan bij beide ingangen bij de eerste balie, en zijn herkenbaar aan de groene shawl.