Uw afspraak op de polikliniek

Tijdens het spreekuur op de polikliniek ziet de behandelend specialist patiënten met kanker. De patiënt kan bij de specialist terecht met vragen over de diagnose, de behandeling, evaluatie van de behandeling en verdere controle.

Ter voorbereiding op het spreekuur raden wij u aan om alle vragen die u wilt stellen van te voren op te schrijven. Ook is het verstandig om, ter ondersteuning van uzelf, iemand mee te nemen naar het spreekuur.

De patiënt kan ook bij de verpleegkundig specialisten op het spreekuur komen. Een verpleegkundig specialist is een persoon die qua werkzaamheden tussen de verpleegkundige en de arts 'in zit'. Zij behandelt en begeleidt zelfstandig patiënten in opdracht van de specialisten. De verpleegkundig specialisten draaien hun eigen poli, waarbij zij therapie geven om te voorkómen dat de kanker terugkomt.

Multidisciplinair team oncologie

Tijdens het Multidisciplinair Overleg (MDO) worden kankerpatiënten besproken en wordt advies voor behandeling gegeven en besproken. Het MDO bestaat uit diverse specialisten, waaronder een internist, chirurg, uroloog, longarts, radioloog, patholoog en een verpleegkundig specialist. 

Afspraak maken

De polikliniek voor oncologiepatiënten is gevestigd bij de poli Interne geneeskunde op de eerste etage, routenummer 97.

De polikliniek is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.15 - 12.00 uur en van 13.15 - 16.30 uur op telefoonnummer (010) 258 5930.