Veel voorkomende aandoeningen

Om het ongemak voor onze patiënten zoveel mogelijk te beperken is een aantal zorgprogramma´s ontwikkeld.

Bij een zorgprogramma worden alle onderzoeken, gesprekken en behandelingen zoveel mogelijk samengevoegd op één dag.

Mammapolikliniek voor borstafwijkingen

De Mammapoli biedt een poliklinische analyse van mogelijk kwaadaardige borstafwijkingen. Op dezelfde dag volgen na elkaar: gesprek met de arts, lichamelijk onderzoek, röntgenonderzoek en zo mogelijk microscopisch onderzoek van biopten. 
Lees verder 

Centrum voor ColoProctologie voor klachten rondom de anus

Het Centrum voor ColoProctologie biedt een poliklinische analyse van klachten rondom de anus, zoals bloedverlies en pijn.
Achtereenvolgens en op dezelfde dag vindt een gesprek met de arts plaats en wordt eventueel kijkonderzoek van de dikke darm gedaan (sigmoïdoscopie). Tevens vindt een onderzoek van het anale kanaal plaats en kan de behandeling - als u dat wilt - meteen beginnen.
Lees verder Centrum voor ColoProctologie

Spataderpolikliniek en VNUS-Closure behandeling

Na het gesprek met de vaatchirurg wordt aanvullend onderzoek gedaan van de bloedvaten door middel van 'duplex'. Dit is echo-onderzoek van de vaten. Daarna wordt de diagnose gesteld en de datum voor een eventuele behandeling vastgesteld. Indien mogelijk wordt de behandeling gedaan volgens de minimaal invasieve VNUS-techniek.
Lees verder over spataderbehandeling VNUS Closure

Andere aandoeningen en behandelingen

Meer informatie over bovengenoemde en andere aandoeningen leest u in onze Opens internal link in current windowpatiëntenfolders.